Agenda Contact Info

Wij zijn op zoek naar nieuwe accordeonisten!

Mocht je interesse hebben?? Kom eens kijken op onze repetitieavond iedere dinsdagavond in Café-Restaurant Den Heuvel, Loonsebaan 88 te Vught van 19.45 uur tot 21.45 uur.

Ook kun je contact opnemen met Marianne van Eeten. Zij zal je graag te woord staan. Veel Succes!!

Meer info over ons:

Diverse demo's.

Enkele video impressies van het Kerstconcert in de kerk van Dongen:

•  REMM
    Binnen Concertina is ook nog een enthousiast groepje actief onder de naam  REMM
    REMM
    staat voor Roelie, Edwin, Marianne en Bert Mik

Het kwartet bestaat uit drie accordeonisten en een keyboardspeler. Het ensemble is ontstaan doordat deze
    gevorderde spelers meer uitdaging zochten in de muziek. Dit werd gevonden in meer diversiteit in muziekstijlen,
    complexere ritmes en spannende akkoorden. Hierdoor is het repertoire van REMM zeer divers geworden.
    Zij spelen van een klassieke fuga via Irish Dance, Rhapsodia Andalisia, Melodieen uit Praag, Argentijnse Tango's
    van Astor Piazolla tot Latin Jazz en alles wat daar nog tussen zit.
    Met dit repertoire kunnen zij ook de diversiteit van het accordeon en keyboard laten horen.
    De spelers zijn zeer goed op elkaar ingespeeld.